Je bent je eigen visitekaartje

ben je bewust van wat je met je kleding communiceert?

Wat zie jij er goed uit geeft Imago advies aan de vrouwelijke ondernemer.

Wat doe je aan naar een klant? “netjes, ik doe extra mijn best” of ga je voor “als ik me er maar lekker in voel, ik blijf gewoon mezelf”.

Natuurlijk is het belangrijk dat je je lekker voelt in de kleding die je draagt, maar ben je je bewust dat je met je kleding communiceert?

De eerste indruk

Wat zie jij er goed uit leert je dat de eerste indruk zo belangrijk is en leert je hoe je deze positief kunt beinvloeden. Je bent tenslotte als ondernemer je eigen visitekaartje.

Een Imagoadvies vindt plaats bij jou thuis, in je eigen vertrouwde omgeving.

Hoe heurt het eigenlijk

Wat zie jij er goed uit geeft je de belangrijkste Do’s en Dont’s voor wat betreft kleding en zakelijke etiquette, of zoals Jort het zou zeggen; “Hoe heurt het eigenlijk?

Presentatie

Naast individueel Imagoadvies geeft Wat zie jij er goed uit ook presentaties aan groepen over het Imago van de ondernemer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goed voor de dag komen

Je uiterlijk is het eerste dat iemand van je ziet. We worden tegenwoordig overspoeld door indrukken en daardoor oordelen mensen nog sneller. Een goede reden om meteen goed voor de dag te komen!

Wat communiceer jij eigenlijk?

Je kleding vormt een essentieel onderdeel van je uiterlijk en is daarmee dus een belangrijke vorm van communicatie. Wat communiceer jij eigenlijk? En komt dat overeen met wie je bent?

Speciaal voor ondernemers heb ik deze cursus ontwikkeld waarin we in 5 afspraken, die alle 5 ongeveer 2 uur in beslag nemen, zorgen dat je uiterlijk je visitekaartje wordt. Je leert hoe jij de beste eerste indruk maakt.

Investering

De cursus is niet alleen een goede investering, maar ook nog eens ontzettend leuk; een cadeautje voor jezelf.

De prijs is inclusief btw en reiskosten wanneer je je binnen een straal van 30 kilometer bevindt.

Neem gerust contact met me op als je vragen hebt of meer informatie wilt.

Pin It on Pinterest