Selecteer een pagina

Ken je dat?? Nog een week, dan is het alweer kerst. Met kerst wil iedereen er extra feestelijk uitzien, waarschijnlijk jij ook. Maar dan “moet” er dus geshopt worden. Je gaat nog eens je hele kledingkast door en er zitten wel een paar dingetjes tussen, maar of je daar nou echt feestelijk van wordt… Je twijfelt. In het winkelcentrum is het nu megadruk met allemaal kerst-shoppende mensen die heel waarschijnlijk dezelfde kerstjurk-stress hebben als jij. Overvolle paskamers, je ongemakkelijk voelen in iedere jurk die er feestelijk uitziet, maar waar je je eigenlijk niet jezelf in voelt, niet vinden wat je eigenlijk zoekt en een smak geld uitgeven aan een glitterjurk die je dan zeer waarschijnlijk maar 1 keer aandoet, omdat deze jurk voor andere momenten weer t├ę kerstig is…

 

STOP!

Je kunt heel makkelijk deze stress vergeten en met een kledingstuk dat al in je kast hangt heel feestelijk op het kerstdiner verschijnen! Je mag me later bedanken. ­čÖé

Hoe maak je een feestelijke outfit met bestaande kleding?

Kies je favoriete jurk of een nette broek met blouse, waar je je goed in voelt. Zwart is altijd een prima basis, maar geef in ieder geval de voorkeur aan een outfit in 1 kleur. Voeg accenten toe met meer glitter en glamour.

mijn tips & trucs:

Sieraden

Je sieraden mogen iets groter dan anders, goud of zilver, maar zeker met een sparkle! Deze oorbellen van zijn van de Hunkem├Âller, Doutzen’s Stories.

oorbellen met sparkle

Glitterpumps

Oude pumps geef je een feestelijke look met glitters. Vind je dit iets te veel van het goede? Alleen de zool is ook leuk!

glitterpumps

Panty

Met een opvallende panty leg je het accent op je benen. Een panty met glitters is bijvoorbeeld een hele leuke optie!

glitterpanty

Accessoires

Met bijvoorbeeld een opvallende clutch maak je van iedere outfit een feestje! Deze clutch bijvoorbeeld is van Bulaggi via Wehkamp.

glitterclutch

Make Up

Besteed extra aandacht aan je Make Up. Ook hier geldt; het mag ietsje meer zijn!!

feest make up

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik wens je hele gezellige feestdagen!

Pin It on Pinterest