Selecteer een pagina

Het is bijna Valentijnsdag, dus ik ga je iets vertellen over de kleur rood natuurlijk!

Iets dat ik vaak hoor is;

Ik wil wel graag rood dragen, maar het staat me niet!

Rood komt echter in veel tinten en voor iedereen is er wel een tint rood die wél staat.

Wat belangrijk hierin is, is de ondertoon van de kleur.

 

 

 

Als we uit gaan van de primaire kleur rood in het midden, dan zie je dat de tinten links hiervan meer naar het oranje gaan.
Deze zijn warm rood en staan jou mooi als je zelf een warme ondertoon hebt.
Met een koele ondertoon staan de paarsrode tinten rechts van de basiskleur jou het mooist.
 

 Lippenstift

 

Dit geldt overigens niet alleen voor kleding maar zeker ook voor je lippenstift!
Wil jij na laten kijken of jij de juiste kleuren lippenstift hebt?
Hiervoor kun je nu gratis een afspraak met me maken, dan kijken we samen welke kleur lippenstift het mooist bij je past en je het mooist laat stralen.
Ik wens je een liefdevolle en kleurrijke Valentijnsdag!

Maak voor het maken van een afspraak voor de gratis “lippenstift-tip” gebruik van het contactformulier, je vindt de optie voor het maken van de afspraak hier op terug.  De gratis lippenstift-tip kun je boeken tot en met zaterdag 17 februari 2018. De daadwerkelijke afspraak kan na 18 februari 2018 plaatsvinden.

[et_pb_posts_carousel_agsdcm category_id=”0″ display_featured_posts_only=”off” ignore_displayed_posts=”on” heading_style=”custom” heading_primary=”Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:” enable_autoplay=”on” autoplay_speed=”7″ show_date=”on” date_format=”d F, Y” hover_overlay_color=”rgba(237,221,208,0.47)” hover_overlay_icon_color=”#4b5763″ remove_drop_shadow=”off” posts_filter_any=”off” _builder_version=”3.0.101″ header_font_size_tablet=”51″ header_line_height_tablet=”2″ subheader_font_size_tablet=”51″ subheader_line_height_tablet=”2″ title_font_size_tablet=”51″ title_line_height_tablet=”2″ meta_font_size_tablet=”51″ meta_line_height_tablet=”2″ background_color=”#edddd0″ global_module=”1855″ saved_tabs=”all” show_rating=”off” /]

Pin It on Pinterest