Selecteer een pagina

In het voorjaar deed ik het ook: een Shop Event bij me thuis en dat was léuk!!

Mijn werkruimte én de slaapkamers van mijn kinderen (sorry jongens) stonden vol met kledingrekken met leuke kleding voor het voorjaar en de zomer. Geen oude opruimcollecties, maar nieuwe collecties in verschillende maten (maat 36 t/m 54) van o.a. Junarose, NYDJ en Siste’s; merken waar ik zelf erg fan van ben!

Dit najaar ga ik het dan ook opnieuw doen; een Shoppen met Sandra event! Ik heb er nu al veel zin in, maar ik moet nog even wachten; woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 29 en 30 november en 1 en 2 december staat mijn huis weer vol met kledingrekken.

van harte welkom

Je bent van harte welkom tussen 13.00 uur en 17.00 uur, en op woensdag en donderdag zelfs ook ‘s avonds van 19.00 uur tot 21.30 uur. Op zaterdag staan mijn deuren wagenwijd voor je open tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

ontspannen shoppen

De vorige keer heb ik gemerkt dat het gewoon lekker ontspannen shoppen is, samen met vriendinnen of alleen, lekker snuffelen tussen de overvolle rekken en ondertussen een hapje en een drankje. Ik ben natuurlijk aanwezig om je tips en trucs te geven over de door jou uitgekozen items en wellicht kan ik je een aantal items laten zien waar je zelf aan voorbij zou lopen, maar eigenlijk heel goed bij je passen…! Shoppen met je eigen Personal Shopper dus.

shoppen zonder pottekijkers

In de ochtenduren is mijn winkeltje gesloten, maar maak ik tijd voor je als je graag 1 op 1, dus samen met mij en zonder verdere pottekijkers, wilt shoppen en daarbij mijn advies wilt. Zo kun je ongestoord passen (paskamers aanwezig!!) en kunnen we samen kijken naar jouw vormen en welke kledingstukken jou het beste passen. Mijn doel is om jou met een goed gevoel weer de deur uit te laten gaan, dus zoeken we naar kleding waar jij je goed én mooi in voelt. Misschien heb ik tips voor je waar je zelf niet aan zou denken. Je kunt hiervoor een afspraak met me maken, lees hiervoor verder op deze pagina.

Om een indruk te geven: zie hier de video van de vorige keer Shoppen met Sandra!

Pin It on Pinterest